Q-105 uitvalscherm

Doordat de Q-series een volledige buitenzonweringslijn beslaat is er voor u de mogelijkheid om, in het identieke strakke design, ook voor een uitvalscherm te kiezen. Het uitvalscherm Q-105 is met zijn maximale breedtemaat van 5,0 meter en een uitval van maximaal 1,30 meter een absolute topper in dit segment. Vanzelfsprekend uitgerust met sterke windvaste armen. En ook dit scherm kan in dezelfde vijf kleuren worden gecombineerd met de unieke zeven inlays

Techniek
Gesloten model, een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.De nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek. Geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Kreta

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

  • Breedte 150 t/m 500 cm
  • Uitval 100-115-130 cm Standaard kleur omkasting en armen Zilver geanodiseerd Roomwit RAL 9001 (optioneel)
  • Bediening Handmatig, diverse mogelijkheden
  • Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
  • Volant Gratis

Limited Edition
Kreta LE

Een uitvalscherm uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuur lak en de keuze uit 5 exclusief voor deze serie ontworpen doeken. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!
Doek
Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2.
Door de zware fi nishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuil afstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 doekkleuren.
Vormgeving
 De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel.

Download brochure