Fiesta 3Overdekt genieten van het buitenleven

Zo zit u als de zon schijnt heerlijk in de schaduw en profiteert u optimaal van de lange zomeravonden dankzij de behaaglijke warmte van de terrasverwarming. Genietend van de laatste zonnestralen in oktober droomt u alweer van de eerste zonnestralen in het voorjaar.

De Fiësta van Rainbow, een verandadak in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, dat zich onderscheid door een verbluffend mooie afwerking en een zeer breed toepassingsgebied. Met trots kunnen we zeggen dat de Fiësta het beste verandadak is in haar klasse.

Een sieraad aan uw woning voor vele, vele jaren. Het verandadak Fiësta wordt uitgevoerd met exclusieve spuitgiet aluminium zijkappen aan zowel muur als gootzijde met verzonken RVS schroefbevestiging.

Het Fiësta verandadak wordt uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. Deze wafelconstructie polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd.

 

Fiesta 1

Door de speciale constructie, waarbij gebruik gemaakt wordt van kantelprofielen bij zowel de goot- als de muurzijde, kan de hellingshoek van het dak van de Fiësta tijdens de montage nog aangepast worden. En dit zonder dat de horizontale dakliggers hiervoor hoeven te worden aangepast.

Het Fiësta verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand.

Deze bestaat uit hoogwaardig PVC-doek met geintegreerde zichtvensters (optioneel).

Maakt u de keuze voor een Rainbow verandadak, dan kiest u voor kwaliteit. De Rainbow verandadak wordt gefabriceerd uit alleen de beste materialen.

 

Fiesta 2

Fiesta verandadak is beschikbaar in:

  • Breedtes
    200 t/m 700 cm
  • Uitval
    150 t/m 400 cm
  • Uitvoering
    RAL 9001 Polycarbonaat helder of opaal
  • Inclusief Afvoerpijp, bladvanger, grondplaat en bevestigingsmateriaal

Meerprijzen Opaal zonwerend Excusive green Gelaagd glas (max 3,5m. uitval)