GaragedeurenWilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Alluma op zijn waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in bediening.

Maatwerk

Alle garagedeuren van Alluma worden op uw wensen geproduceerd en klantspecifiek op maat gemaakt, u kunt kiezen uit diverse typen en alle mogelijke kleuren. Dit maakt het mogelijk dat er voor elke situatie een passende oplossing wordt gevonden.

Een keuze voor ruimte

Wanneer u kiest voor een sectionaal garagedeur kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, voor of in de garage.

Garagedeuren 1Voor nieuwbouw of renovatie

Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garagedeur er uit ziet rechthoekig, of met ronde boog, de garagedeur van Alluma past in iedere garage. De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Hierdoor is het ook het wisselen van een oude garagedeur met een Alluma garagedeur geen probleem. Veranderingen aan het muurgat zijn niet nodig.

 

In harmonie met uw huis

De garagedeuren van Alluma zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen zijn ze in iedere stijl toe te passen.

Veiligheid

De garagedeuren van Alluma worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging. In uw garage staan vaak waardevolle voor- werpen. In geval uw garage een verbindingsdeur met uw woning vormt, loopt u een extra risico. Het inbraakwerend zijn is een belangrijk item bij aanschaf en daarom zijn de garagedeuren van Alluma leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

Garagedeuren 2

Motoren en besturingen

Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Deze moet zich daarna uiteraard weer vanzelf sluiten. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van Alluma komt dit comfort binnen uw bereik.

De motor

U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.