Knikarmscherm Q-240

Q 240 zelfdragend
Door haar ultra-moderne en strakke design, een niet alledaagse verschijning! Het knikarmscherm Q-230 kenmerkt zich door een mooie, onzichtbare montage op de buitenzijdes van het scherm. In de robuuste aluminium zijkappen is plaats voor de benodigde electronica bij toepassing van de optionele, afstandbedien- en dimbare LED-verlichting. Met een maximale breedte van 5,5 meter en een uitval van 3,0 meter is dit een in vele situaties toepasbaar terrasscherm. In vijf standaard kleuren leverbaar en te personaliseren door middel van zeven verschillende prachtige inlays.

Q 240 modellen

 

 

 

 

 

 


Q 230 tweebuis verlichtingknikarmscherm Q-240

Het knikarmscherm Q-240 is het paradepaardje in de reeks Q-series. Door het zelfdragende systeem, waarbij de armen direct gemonteerd worden op de massieve muursteunen, kunnen we met dit terrasscherm de grotere afmetingen aan. Met een maximale breedte van 6,5 m en een uitval van maar liefst 3,5 meter is dit geschikt voor de consument met grote wensen op het vlak van grote schaduwgevende oppervlaktes. Ook de Q-240 kenmerkt zich door hetzelfde, consequent doorgetrokken moderne en strakke design.

En uiteraard ook, net als de Q-230, optioneel uitvoerbaar met de chique LED-verlichting. En dit over de hele breedte van het scherm en uitgevoerd in warm wit. Op afstand bedienbaar en traploos te dimmen.Ook bij de Q-240 kunt u kiezen uit de vijf standaard kastkleuren, waaronder drie exclusieve structuurlakken. En om het geheel uw “personal touch” te kunnen geven bieden we u ook bij dit scherm de keuzemogelijkheid uit zeven verschillende inlays, waarbij de RVS-look en houtnerflook het geheel een wel zeer exclusief karakter geven! 


 Ibiza

Naast dat dit scherm de zon weert, creëert het een schaduwrijke terrasruimte. U kunt er vrij onderdoor lopen en dat maakt het geschikt om te plaatsen boven openslaande deuren. Een terrasscherm is een uitstekende manier om uw huis naar buiten toe te verlengen.

Ibiza

Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. 

Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza tot één van de meest gevraagde knikarmschermen.

Techniek

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.

 

Ibiza 2De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weerinvloeden.


Modern vormgegeven semi-cassette knikarmscherm. Door speciale oploopnokken altijd een constante en perfecte sluiting.

 • Breedte 250 cm t/m 550 cm
 • Uitval 150-200-250-300 cm
 • Standaard kleur omkasting en armen Roomwit RAL 9001
 • Bediening Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
 • Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
 • Doekkleuren Collecties van Citel, Swela en Dickson
 • Volant Optioneel

Limited Edition

knikarm LE

Een knikarmscherm uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak en de keuze uit 5 exclusief voor deze serie ontworpen doeken. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

Doek

Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware fi nishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 doekkleuren.

Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Eventueel uitgevoerd met LED-verlichting 

Download brochure

 


Palma

De uiterst fraaie belijning en ronde accenten geven dit scherm een uiterst modern karakter mee. Een absoluut hoogstandje van de ontwerpers. Je valt op zijn uiterlijk en profiteert van zijn functionaliteit. De cassette Palma beschikt over alle eigenschappen om tot één van de beste knikarmschermen te behoren.

 

Palma

De cassette Palma is een uiterst fraai ogend cassette zonnescherm met ronde contouren. De geïntegreerde cassette die voorzien is van een doekgoot draagt er zorg voor dat het doek in opgerolde vorm optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Omdat zelfs details opvallen, is de cassette Palma een pronkstuk aan elke gevel. 

 
Palma Luxe halfrond en zeer robuust cassettescherm. Bewezen kwaliteit door de jaren heen.

 • Breedte 250 cm t/m 550 cm
 • Uitval 150-200-250-300 cm
 • Standaard kleur omkasting en armen Zilver geanodiseerd Roomwit RAL 9001
 • Bediening Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
 • Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
 • Doekkleuren Collecties van Citel, Swela en Dickson
 • Volant Optioneel

Palma sfeerTechniek

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. 

Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen.
Desgewenst zijn lange zijsteunen en plafondsteunen te bestellen.

Kap, voorlijst en achterplaat zijn zo op elkaar afgestemd dat in gesloten toestand een compleet dichte cassette overblijft. Omdat dit scherm uitgevoerd is met een doekgoot is zelfs bij een geopend scherm nog sprake van cassetteuitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven.

 


 Bolero

De cassette Balero is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign. Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. De techniek is vooruitstrevend; het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.

Techniek

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, waartussen het gehele scherm kantelbaar is om de gewenste hellingshoek in te stellen.

De zijsteunen zijn geschikt voor zowel muur- als plafondmontage. Desgewenst zijn verlengde kapsteunen te bestellen.

Bolero

Door de speciale kanteltechniek is vrijwel elke gewenste hellingshoek instelbaar en blijft het scherm perfect sluiten. Omdat dit scherm uitgevoerd is met een doekgoot, is bij een geopend scherm nog sprake van cassette-uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven.

Superplat cassettescherm, dus volledig gesloten, design model. Leverbaar met zowel een halfronde als een volledig afgeronde voorlijst.

 • Breedte 250 cm t/m 500 cm
 • Uitval 150-200-250-300 cm
 • Standaard kleur omkasting en armen Roomwit RAL 9001
 • Bediening Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
 • Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
 • Doekkleuren Collecties van Citel, Swela en Dickson
 • Volant Optioneel

 

Corfu

De cassette Corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar.

Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote brede en uitval, en is de Corfu in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend.

Techniek

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.Een zware aluminium achterplaat waaraan de armen bevestigd zijn zorgt voor extra stabiliteit en de mogelijkheid om de armen dichter bij elkaar te plaatsen voor extra ondersteuning van de voorlijst. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen.

CorfuZelfdragend, zeer luxe en volledig gesloten cassetteknikarmscherm met een maximale uitval van maar liefst 3,5 meter!

 • Breedte 250 cm t/m 650 cm
 • Uitval 200-250-300-350 cm
 • Standaard kleur omkasting en armen Roomwit RAL 9001
 • Bediening Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
 • Doekkleuren Collecties van Citel, Swela en Dickson
 • Volant Optioneel

 

 

 

 

 


 Corfu Limited Edition

Een volledig gesloten-cassette uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze structuurlak en een exclusief voor deze serie ontworpen doek. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

De Limited Edition Corfu is een zelfdragende cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval.

Corfu LE

De Corfu is in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend.

De armen zijn gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

De Limited Edition Corfu is verkrijgbaar tot 6.50 meter en heeft uitvallen van 2.50, 3.00 en 3.50 meter. Te bedienen doormiddel van de hand, schakelaar of op afstandbediening.

 Download de brochure

 

 


Tiara

Door haar strakke en toch licht afgebogen lijnen is dit scherm ook qua uiterlijk een absoluut unicum binnen het spectrum van cassette-knikarmschermen. Met het plaatsen van de armen vóór de doekrol is de constructie van dit scherm zeer laag gebleven en oogt het als een onopvallende streep op de muur. Met de optionele LED-verlichting, de strak-moderne eigentijdse vormgeving en de vier prachtige standaard kleuren is dit een knikarmscherm dat in haar prijs- en designklasse niet te overtreffen is.

TiaraTechniek

De omkasting bestaat uit slechts één profiel waardoor het een volledig gesloten systeem is. Deze kast beschermt hierdoor doek en motor optimaal. De knikarmen zijn op het scharnierende middelpunt ook volledig gesloten waardoor veren en verbindende kabels en banden door deze Protected Power Technologie® ultieme bescherming vinden. Door de verschillende zijsteunen en montageplaten is het scherm op vrijwel elke ondergrond in zowel wandmontage- als plafondmontage-uitvoering te verkrijgen en te monteren.

 

 

 

 

Tiara LESuperstrak en modern vormgegeven kwaliteitsscherm

 • Breedte 250 cm t/m 550 cm
 • Uitval 200-250-300-350 cm
 • Standaard kleur omkasting en armen Roomwit RAL 9001 Verkeerswit RAL 9016
 • Bediening Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
 • Doekkleuren Collecties van Citel, Swela en Dickson

Tevens ook te verkrijgen in de Limited Edition!

Download de brochure

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok