Buitenzonwering voorziet uw woning in Rijsbergen van de nodige schaduw en verkoeling bij zonnig weer. Lommen Zonwering biedt verschillende soorten zonwering aan die helemaal voor u op maat gemaakt en gemonteerd worden.

 

Soorten buitenzonwering bij Lommen Zonwering Rijsbergen

Iedere woning biedt weer andere mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering. Ook uw eigen wensen en smaak spelen natuurlijk een belangrijke rol. Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment buitenzonwering:

zonnescherm zonwering etten leur

 

Knikarmschermen en uitvalschermen

Deze populaire typen buitenzonwering zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, afwerkingen en doek opties. Alle typen knikarmschermen en uitvalschermen zijn op onze website te bekijken.

Screens en rolluiken

Screens en rolluiken zijn al jaren een populaire manier om woningen koel en schaduwrijk te maken. Lommen Zonwering verdiept zich constant in nieuwe technieken en uitvoeringen op het gebied van buitenzonwering. Onze moderne screens zijn windvast, oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Rolluiken zijn een uitstekend middel voor koude-, warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk-, licht en inbraakwerend.

Serre zonwering

Op elegante wijze de warmte buiten uw serre of veranda houden? Lommen Zonwering heeft de oplossing. Door middel van een ingenieuze constructie in een kleur naar keuze kunt u op subtiele wijze heerlijk in de schaduw zitten. We plaatsen de serre zonwering vakkundig en snel.

 

 

zonnescherm zonwering oosterhout

 

Markiezen

Markiezen zijn de perfecte buitenzonwering voor wie een karakteristiek, nostalgisch en gezellig tintje wil geven aan de buitengevel. U kunt kiezen uit vele dessins en kleuren.

Accessoires

Om de bediening van uw buitenzonwering gemakkelijker te maken kiest u uit onze accessoires. Hier vindt u bijvoorbeeld een draadloze afstandsbediening of schakelaar, een zon-wind automaat en een tijdklok.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte aanvraag? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 076 58 734 22. We komen gratis bij u langs voor een kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden.

 

Meer interessante pagina's:

Zonnescherm Oosterhoutzonwering OosterhoutZonnescherm Etten-Leurzonwering Etten-LeurRolluiken Etten-Leurrolluiken Oosterhout 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok