Buitenzonwering voorziet uw woning in Breda van de nodige schaduw en verkoeling bij zonnig weer. Lommen Zonwering biedt verschillende soorten zonwering aan die helemaal voor u op maat gemaakt en gemonteerd worden.

 

Soorten buitenzonwering bij Lommen Zonwering Breda

Iedere woning biedt weer andere mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering. Ook uw eigen wensen en smaak spelen natuurlijk een belangrijke rol. Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment buitenzonwering:

zonnescherm zonwering etten leur

 

Knikarmschermen en uitvalschermen

Deze populaire typen buitenzonwering zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, afwerkingen en doek opties. Alle typen knikarmschermen en uitvalschermen zijn op onze website te bekijken.

Screens en rolluiken

Screens en rolluiken zijn al jaren een populaire manier om woningen koel en schaduwrijk te maken. Lommen Zonwering verdiept zich constant in nieuwe technieken en uitvoeringen op het gebied van buitenzonwering. Onze moderne screens zijn windvast, oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Rolluiken zijn een uitstekend middel voor koude-, warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk-, licht en inbraakwerend.

Serre zonwering

Op elegante wijze de warmte buiten uw serre of veranda houden? Lommen Zonwering heeft de oplossing. Door middel van een ingenieuze constructie in een kleur naar keuze kunt u op subtiele wijze heerlijk in de schaduw zitten. We plaatsen de serre zonwering vakkundig en snel.

 

 

zonnescherm zonwering oosterhout

 

Markiezen

Markiezen zijn de perfecte buitenzonwering voor wie een karakteristiek, nostalgisch en gezellig tintje wil geven aan de buitengevel. U kunt kiezen uit vele dessins en kleuren.

Accessoires

Om de bediening van uw buitenzonwering gemakkelijker te maken kiest u uit onze accessoires. Hier vindt u bijvoorbeeld een draadloze afstandsbediening of schakelaar, een zon-wind automaat en een tijdklok.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte aanvraag? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 076 58 734 22. We komen gratis bij u langs voor een kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden.

 

Meer interessante pagina's:

Zonnescherm Oosterhoutzonwering OosterhoutZonnescherm Etten-Leurzonwering Etten-LeurRolluiken Etten-Leurrolluiken Oosterhout 

Altijd dezelfde persoon aan de telefoon. Altijd dezelfde monteur aan de deur!  Wel zo persoonlijk!

Wij rekenen absoluut geen voorrijkosten!

Onze service stopt niet nadat U betaald heeft. Wij houden onze klanten mede doordat we service blijven geven!!! Heeft U reparatie`s? BEL, wij komen waar mogelijk binnen korte tijd repareren. Ook voor zonwering dat niet bij ons is aangekocht!

Op alle buitenzonwering geeft Lommen een garantie van maar liefst 5 jaar! Dit betekent 5 jaar persoonlijke service bij u aan huis.

Wij streven naar de ouderwetse service en klantgerichtheid en vinden het heel belangrijk dat we rechtstreeks met onze klanten in verbinding staan.

Bij vragen en problemen mag U ons ten alle tijden bellen ook `s avonds .

wij hebben geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit. Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. en ............. verplicht U tot niets!!

Meer informatie over zonwering en rolluiken.

Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!

demo-modellenLommen heeft geen showroom, maar Matty heeft van ieder model een demo model bij zich en kan deze bij u thuis komen laten zien en demonstreren. Dit heeft als grote voordeel dat u meteen kunt zien wat wel en niet bij uw huis past.

Graag maakt Lommen Zonwering een passende offerte waarbij u tot niets verplicht bent.

Alles wordt voor u gratis gemeten, gratis afgeleverd en gratis op een vakkundige manier bij u thuis geplaatst. Service aan huis zonder vervelende kosten! 

 

Wij rekenen absoluut geen voorrijkosten!

Onze service stopt niet nadat U betaald heeft. Wij houden onze klanten mede doordat we service blijven geven!!!
Heeft U reparatie`s? BEL, wij komen waar mogelijk binnen korte tijd repareren. Ook voor zonwering dat niet bij ons is aangekocht!
Op alle buitenzonwering geeft Lommen een garantie van maar liefst 5 jaar! Dit betekent 5 jaar persoonlijke service bij u aan huis.

Bekende merken waar Lommen Zonwering mee werkt zijn:

  • Rainbow,( buitenzonwering)
  • AB – Decoratie ( binnenzonwering)
  • Rainbow (rolluiken)
  • SOMFY. ( Elektrische bedieningen.)
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok